TOP
            JOS

Cabinet Medicina Muncii Iasi

Siteurile de la 1 pana la 20 din totalul de 610 siteuri despre Cabinet Medicina Muncii Iasi.

site_EugenOprisa Cabinet Medicina Muncii Iasi

Vreti sa nu va puneti angajatii pe drumuri ? Medicina Muncii la firma dumneavostra ! Simplu, comod, rapid ! Dr. OPRISA Cristina Medic Specialist Medicina Muncii Contact: 0722.620.602 / 0745.070.907 Servicii: - examene medicale la angajare cu eliberarea avizului de aptitudine in munc
site_EugenO Cabinet Medicina Muncii Iasi

Vreti sa nu va pune-ti angajatii pe drumuri ? Medicina Muncii la firma dumneavostra ! Simplu, eficient, rapid ! Dr. OPRISA Cristina Medic Specialist Medicina Muncii 0722.620.602
site_iristarmed Medicina muncii

Cabinet medicina muncii Iristar Med va ofera servicii complete de medicina muncii si colaboreaza cu firme specializate in protectia muncii.
site_cacbis Cabinet Avocat Claudia Bicu Iasi

"Cabinet Avocat Claudia Bicu Iasi" are experienta in litigii de afaceri si dispute contractuale, care pot implica drepturile de proprietate,a plangerilor de frauda financiara a dreptului penal, precum si probleme de dreptul familiei.
site_vibdetectiv Cabinet Detectivi Particulari Iasi - investigatii, detectivi particulari

Cabinet Detectivi Particulari Iasi va ofera servicii de investigatii economice, familiale sau alte tipuri de investigatii prin detectivi particulari. Angajeaza un detectiv particular autorizat chiar in Iasi.
site_elenaandrei2 Cabinet avocatura Elena Andrei dreptul muncii daune morale medire decizie concediere

Cabinetul de avocatura Elena Andrei ofera asistenta juridica in domeniul dreptul muncii pentru societati comerciale sau angajati. Daca cauti un avocat care sa ofere consultanta pentru litigii de munca sau despre contract individual de munca, atunci iti recomandam pe Elena Andrei din baroul Bucuresti
site_paunmarcone Cabinet de Ecografie si Medicina Interna

CMI Dr. Marconescu Paun ofera servicii medicale de specialitate Medicina Interna si Ecografie la cele mai inalte standarde profesionale si la preturi convenabile.
site_marconescu Cabinet de Ecografie si Medicina Interna

CMI Dr. Marconescu Paun ofera servicii medicale de specialitate Medicina Interna si Ecografie la cele mai inalte standarde profesionale si la preturi convenabile. Clinica este situata in Bucuresti, sector 4.
site_lauranea medicina muncii bucuresti

Conform H.G. nr.355/2007 angajatorii din orice domeniu de activitate, bugetari sau privati sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare privindmedicina muncii. Astfel inspectorii de la ITM si/sau cei de la Directia Sanitara / Sanepid va pot cere la control carnetele de
site_comesa Webdesign. Creare Site | SE Protectia Muncii. SSM – Protectia Mediului | IASI

COMESA GROUP este o companie cu statut privat si autonom specializata Ón servicii de proiectare, consultanta si executie Ón domeniile: IT (creare site-web, webdesign, logo, carti de vizita etc.), Protectia Mediului si Protectia Muncii - SSM (cf. Legii 319/2006), pentru care eficacitatea repr
site_marsenchiu Avocat, avocati, avocatura, divort, cabinet avocat, vaslui, iasi, bacau

Ofera consultanta juridica, reprezentare și redactari acte in domenii diversificate: restituiri taxe poluare, plangeri contraventionale, divort, partaj, recuperari creante, contencios administrativ-fiscal, litigii de munca, pensii si asigurari sociale, etc.
site_ionM medicina muncii

Firma cu capital privat integral romanesc, Alfamedical, a fost infiintata in 1994 de doi medici. De atunci aceasta s-a orientat spre doua principale directii. Prin abonamente de sanatate se asigura un cadru de siguranta a clientului legat de sanatatea sa, prin intermediul unei game variante de anali
site_traiangagea Smile Clinica Medicina Dentara

Smile este o clinica de medicina dentara din municipiul Iasi ce ofera servicii de diagnostic, investigatii si tratament stomatologic, pentru asigurarea unei sanatati dentare perfecte.
site_theodordan Protectia Muncii

Oferim consultanta in domeniile de protectia muncii cum ar fi sanatate si securitate in munca – SSM, relatii de munca, echipamente de protectie si medicina muncii.
site_alinasebi Centrul Medical Ionescu Pitesti - cabinet stomatologic, cabinet medical, salon infrumusetare

Centrul Medical Ionescu Pitesti dispune de un cabinet de medicina generala si ecografie, doua cabinete stomatologice si un salon de infrumusetare. Oferte speciale in cadrul cabinetului de stomatologie si a salonului de infrumusetare.
site_workfiresafety Protectia muncii Sibiu

Managementul riscurilor in sisteme de munca - servicii profesionale de evaluare riscuri, protectia muncii, psi, protectie civila, iscir, medicina muncii, relatii de munca.
site_neny2007 Cabinet de Avocatura Scantee Alina si Nanut Adrian

Cabinet de Avocatura ofera consultanta in afaceri, asistare si reprezentare in domeniile drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei.
site_dianexserv Infiintare firme si protectia muncii SSM Ploiesti Prahova

infiintare firme,protectia muncii si evaluare riscuri SSM Ploiesti Prahova prin Dianex Serv si Cabinet Contabilitate Ioan Madalin
site_autobyastar Scoala de soferi Iasi Auto Bya Star

Scoala de soferi Iasi, va ofera posibilitatea de a va instrui teoretic si practic pentru obtinerea permisului de conducere categoria B.
site_dadablu Salon Dada Blu Iasi – masaj, infrumusetare, slabire, electrostimulare in Iasi

Salonul Dada Blu din Iasi va ofera servicii de masaj, infrumusetare, slabire si remodelare corporala in Iasi, prin electrostimulare, masaj anticelulitic, ultrasunete sau impachetari pentru tratarea vergeturilor si celulitei in Iasi.

Cabinet Medicina Muncii Iasi

Siteurile de la 1 pana la 20 din totalul de 610 siteuri despre Cabinet Medicina Muncii Iasi.
Promovare pe Facebook, Twitter, Google, Youtube Promovare Web
Android Top Apps Android Top Apps
sitemap © RSS     SUS

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

SEO Harta Romaniei