Ridurile sub ochi – remedii casnice care merită folosite

Multe femei se luptă cu problema ridurilor de sub ochi, în timp ce remediile casnice vă permit să fermificați pielea și să o neteziți. Primele semne ale îmbătrânirii apar înainte de 30 de ani, deoarece concentrația de elastină și colagen din piele scade. Acest lucru face ca fibrele să devină mai slabe și să se deformeze mai ușor în brazde. Cum să scapi de ridurile de sub ochi cu remedii casnice?

Ridurile sub ochi – metode de acasă cu utilizarea masajului. Cele mai frecvente sunt ridurile de sub ochi, iar metodele de acasă cu ajutorul masajului ajută la reducerea acestora. Masajul se efectuează de 3-4 ori pe săptămână, îmbunătățește microcirculația. Drept urmare, celulele pielii devin mai oxigenate și hrănite, iar țesutul pielii se regenerează mai repede. Începeți masajul cu mișcări circulare, de la colțul exterior al ochilor la frunte și apoi la punctul de plecare. Pentru cel mai bun efect, ar trebui să fie efectuat timp de 10 minute – acesta este cât timp ar trebui să dureze sesiunea.

Un alt tip de masaj este atingerea ușoară a ridurilor cu vârful degetelor. Pentru a face acest lucru, începeți din exteriorul colțului ochilor și îndreptați-vă spre temple. Fiecare rid trebuie atins în acest fel de 5 ori. Cu toate acestea, la sfârșitul sesiunii, ar trebui să efectuați așa-numitele „Riduri de călcat”. Pentru a face acest lucru, așezați degetele mari pe colțurile orificiului ocular și întindeți ușor pielea spre tâmple – de 5 ori pe fiecare parte. Un rezultat bun poate fi obținut prin utilizarea tuturor tipurilor de masaj în combinație cu un produs cosmetic de îngrijire naturală.

Principalele 3 beneficii ale remediilor casnice pentru ridurile sub ochi:

  • Fibrele ferme ale pielii se întăresc, făcându-l mai elastic
  • Hrănirea celulelor pielii primește mai mult oxigen și substanțe nutritive
  • Regenerarea activează procesele naturale de reînnoire a pielii

Am o piele uscată din fire, motiv pentru care ridurile de sub ochi au început să apară rapid, dar folosesc remedii casnice de câțiva ani. Unul dintre ele este atingerea ridurilor cu degetele. Le fac de 3 ori pe săptămână. Înainte de un astfel de masaj, am pus o cremă, care întărește efectul și mai mult – spune doamna Dorota de la Katowice

Ridurile sub ochi – metode de acasă cu utilizarea măștilor. Masajele sunt adesea folosite pentru ridurile de sub ochi, metodele de acasă cu utilizarea unei măști hrănesc perfect pielea, datorită căreia se regenerează mai repede și este mai rezistent la factorii externi.

În acest scop, puteți utiliza mai multe tipuri de măști, care includ:

  •    mască pentru banane și avocado – 1/3 de avocado și 1/2 banană trebuie amestecate pentru a obține o mască uniformă. Apoi, „ciuperca” obținută în acest mod trebuie aplicată pe pielea din jurul ochilor și spălată după 15 – 20 de minute. Această mască poate fi aplicată de două ori pe săptămână.
  •    iaurt, miere și mască de banane – reglează nivelul pH-ului pielii, făcându-l mai rezistent la efectele nocive ale factorilor externi și la formarea ridurilor. Pentru a obține preparatul, trebuie să amestecați bine 1/3 cană de iaurt natural, 1 lingură de miere, 2 linguri de suc de portocale și 1/2 de banană. Apoi, trebuie să-l întinzi bine pe pielea din jurul ochilor și să-l speli după 20 de minute.
  •    Sunt una dintre femeile ale căror riduri au apărut chiar după vârsta de treizeci de ani. Cred că măștile sunt un remediu excelent pentru ridurile de sub ochi. Le folosesc de două ori pe săptămână, imediat după ce mi-am curățat fața. Cu toate acestea, zilnic îmi îngrijesc pielea cu o cremă naturală – spune

Ridurile sub ochi – metode de acasă cu utilizarea hot dog-urilor

Riduri sub ochi 1. Cârnații faciali sunt o modalitate excelentă de a reduce ridurile de sub ochi, remediile casnice ar trebui să le ia în considerare. Hidratează și curăță în mod eficient pielea, făcând tenul să strălucească. Pentru a vă pregăti, aveți nevoie doar de 2 linguri de măceș și 2 linguri de mușețel, turnați un pahar cu apă clocotită și amestecați de câteva ori. Apoi, îndoiți fața peste castron sau oală și acoperiți-vă capul cu un prosop. Sesiunea ar trebui să dureze 10-15 minute cu pauze.

Ridurile sub ochi – remedii casnice folosind ulei de argan

Ridurile de sub ochi necesită îngrijire sistematică, iar remedii casnice care utilizează ulei de argan pot ajuta la eliminarea acestora. Acest produs este natural și conține multă vitamină E, considerată a fi elixirul tinereții. În plus, conține acizi grași nesaturați care regenerează pielea și accelerează regenerarea acesteia. Uleiul trebuie masat în jurul ochilor de 4 ori pe săptămână cu mișcări circulare.

Pielea feței, inclusiv în jurul ochilor, este ușor de uscat, de exemplu în vânt, ploaie, îngheț și soare. Pe de altă parte, îngrijirea zilnică cu un produs cosmetic natural îl hidratează perfect și previne pierderile excesive de apă. Crema naturală pătrunde adânc în țesutul pielii și o regenerează din interior, făcând-o mai fermă și ridurile mai puțin adânci.

O cremă cu ingrediente active din plante este remediul casnic de bază pentru ridurile de sub ochi. Ar trebui aplicat pe piele în fiecare zi pentru a-l proteja de uscare. Ca urmare, vă puteți aștepta la un efect clar sub forma unei fețe mai fine – spune Natalia Munda, cosmetologă la Clinica Cosmetologica

Întrebări frecvente – remedii casnice pentru ridurile de sub ochi

  1. La ce vârstă ar trebui să începi să folosești remedii casnice pentru ridurile de sub ochi?

Pielea începe să îmbătrânească chiar înainte de 30 de ani datorită concentrației în scădere de colagen și elastină. Prin urmare, remedii casnice pentru ridurile de sub ochi, merită să începeți utilizarea în această perioadă, în timp ce crema naturală poate fi utilizată cât mai devreme posibil.

  1. Ce remediu casnic pentru ridurile de sub ochi este cel mai bun?

Nu există o singură cale bună, deoarece toată lumea are un efect ușor diferit. Pe de altă parte, un remediu casnic pentru ridurile de sub ochi sub forma unui produs cosmetic natural care trebuie aplicat pe pielea din jurul ochilor în fiecare zi este de neînlocuit.

  1. Multe femei se luptă cu problema ridurilor de sub ochi, remediile casnice ajută cu adevărat?

Este adevărat că multe femei vor să netezească ridurile de sub ochi, remediile casnice folosite sistematic pot ajuta în acest sens. Masajele și măștile trebuie combinate cu îngrijirea zilnică a pielii din jurul ochilor cu o cremă cu ingrediente active din plante.

  1. Merită să începeți remedii casnice pentru ridurile de sub ochi înainte de apariția primelor linii clare?

Masajele întăresc perfect pielea, în timp ce măștile îi hrănesc celulele. Rolul cheie îl joacă aplicarea zilnică a unei creme cu compoziție naturală pe piele. Remediile casnice pentru ridurile de sub ochi trebuie utilizate sistematic în combinație cu o cremă naturală. Drept urmare, pielea va fi regenerată, hrănită și mai fermă. Cosmeticul trebuie aplicat pe pielea curățată, deoarece va fi mai bine absorbită.

ABOUT THE AUTHOR